Bas van Dijk, Lokatie Amersfoort en Utrecht

Ik ben Bas van Dijk, geboren 1968. In 1991 ben ik gestart als fysiotherapeut en in het jaar 2001 ben ik begonnen te werken als gediplomeerd acupuncturist In Utrecht en Amersfoort. In 2007 heb ik de opleiding dry needling aan de Nederlandse Artsen en Acupunctuur Stichting gevolgd en ben ik gestart met het toepassen van de dry needling in de praktijk. In 2011 heb ik mij verder bekwaamd in de dry needling middels een volledige opleiding bij instituut Frank Timmermans in Domburg.

Sinds 2007 behandel ik wekelijks tientallen mensen met nek/schouderklachten en klachten rond de elleboog , de zogenaamde tennisarm.  Het bijzondere aan de dry needling is dat er vaak vrijwel meteen bij de eerste behandeling resultaat is.

Desgewenst kan ik u informeren over het eventuele nut van toegevoegde acupunctuur in relatie tot uw klacht. Door middel van het gecombineerd  toepassen van de acupunctuur is het goed mogelijk de klacht op een dieper niveau aan te pakken.

Voor meer informatie over mijn werkzaamheden;

www.acupunctuurpraktijk.nu

www.fysiotherapie-leidscherijn.nl

In Leidsche Rijn Utrecht ben ik actief in het netwerk Maximaal Gezond, waar regulier en complementair samen komen en de Dry Needling, Fysiotherapie en Acupunctuur een stevige plaats in de wijk krijgen.

Voor vragen, of het maken van een afspraak belt u 06-11014978 ,of u vult het mailformulier in.

Maak een afspraak met Bas van Dijk

bas van dijk dry needling amersfoort utrecht