Hoofdpijn

Bijna 80 procent van de hoofdpijn klachten wordt veroorzaakt door de zogenaamde spanningshoofdpijn. Dit is een type hoofdpijn, welke is gerelateerd aan spanning en stress. Iets waar vele mensen in deze jachtige maatschappij vaak mee te maken hebben. Deze vorm van pijn begint met spanning en ongemak in de nekspieren. Afhankelijk van in welke nekspieren deze spanning zit, straalt de pijn uit naar de achter-zij -en/of voorkant van het hoofd.  Dit kan tot leiden tot zeurende of stekende hoofdpijn. Deze pijn is vaak constant aanwezig.

De dry needling bij hoofdpijn

Dry Needling, gericht toegepast op de gespannen spieren in de regio, kan zeer snel leiden tot ontspanning van deze spieren. Hierdoor verdwijnt de trigger. Als gevolg kan de vervelende hoofdpijn geheel verdwijnen.

Combinatie met de acupunctuur

Uiteraard is het van belang goed te kijken naar welke factoren mee kunnen spelen bij het ontstaan of onderhouden van deze klachten.

Door het toepassen van Acupunctuur is het mogelijk de dieperliggende patronen in evenwicht te krijgen en kan het effect merkbaar groter en definitiever zijn. Dit gebeurd natuurlijk in overleg met jou als client.

Maak nu een Dry Needling afspraak

Meer weten?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Stuur ons een e-mail of bel:

Hans van Schaik
06-23639305 (Zeist)

Bas van Dijk
06-11014978 (Amersfoort, Utrecht)

Stuur een e-mail